Heb je het te druk als ondernemer om professionele teksten te schrijven?

Het schrijven van verschillende webpagina’s, advertenties, blogs, webshops of andere online uitingen kunnen flinke klussen zijn. Zeker als je niet precies weet welke woorden je moet gebruiken, en of ze ook SEO-proof geschreven zijn.

Tekstschrijven is daarom een flinke klus voor een ondernemer om dit allemaal op een efficiënte manier zichtbaar te maken, niet alleen voor jou maar ook om het zo leesbaar mogelijk te maken voor je klanten. Je wilt natuurlijk het beste resultaat hebben met de investering die je maakt.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Als professionele tekstschrijver met ruim 6 jaar ervaring help ik je graag met het vinden van de juiste zoekwoorden, doe ik onderzoek naar de positionering en heb je keuze voor een passende content strategie om de vindbaarheid van jouw website niet alleen te optimaliseren, maar ook op lange termijn te behouden. Daarnaast schrijf ik ook persberichten specifiek op het nieuws dat jij naar buiten wilt brengen volgens richtlijnen.

Met tekstschrijven is het van belang dat je het met elkaar eens bent zodat de boodschap op een goede manier gedeeld word met het beste resultaat. We gaan hiermee in alle gevallen eerst met elkaar in gesprek om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Specialisaties

  • Webteksten en advertenties
  • Producten en service 
  • Persberichten en blogs
  • Persoonlijke gedichten
laptop

Wat nog meer?

Heb je zelf al teksten klaar maar wil je die voor de zekerheid nog laten controleren?
Ik maak er een concreet en kloppend verhaal van met evt. onderzoek en het gebruik van SEO waar nodig.

Internationale ambities met je bedrijf?

Als tekstschrijver behandel ik ook vertalingen zowel in het Nederlands of in het Engels. Tijdens ons gesprek bespreken we het format, elke periode stuur ik een gedeeltelijke vertaling door zodat het voor ons beide duidelijk is welke richting we met de teksten op gaan.

Meer weten over het belang van het schrijven van onine teksten? Of over mij?

Lees hier enkele > Blogs.

Contact me via > LinkedIn.

Interesse of vragen?

Maak een afspraak!
Zoeken