“Wie ben ik en wat doe ik?”

Mijn naam is Ramon Rahangmetan geboren in Nederland, met roots in Indonesië. Na mijn studie als DTP-er (Desktop Publishing) design, ontwerp en schrijf ik zo’n 6 jaar voor verschillende ondernemers, bedrijven en NGO’s. Dit deed ik voornamelijk als een hobby, naast het part-time werken in de horeca.

Uiteindelijk ben ik op 17 Juni 2019 officieel gestart als zelfstandige ondernemer onder de naam ‘Ramon Copywriting’. Ook ben ik vrijwillig werkzaam voor mijn NGO in België, Brussel genaamd ‘Circle of Sustainable Europe (CoSE)‘ als Bestuurslid & Secretaris, dit doe ik om ondernemers bewust te maken voor het belang van een duurzame, betrokken en digitale wereld.

Eind 2020 ben ik gekozen als ‘Top 50 Community Innovators’ vanuit een van de grootste Summits van de wereld – World Summit AI, met veel dankbaarheid draag ik deze titel. Daarom jaag ik ook (zelfstandige) ondernemers online hun bedrijfsstrategieën aan te passen, op te schalen of te letten op hun communicatie. Specifiek als het gaat om de Social Media Marketing, en daarmee te anticiperen op de toekomst van digitalisering.

“De juiste woorden kunnen je gedachten doen veranderen”

Zo begon bij mij mijn interesse in het belang van lezen en schrijven. Sinds mijn jonge jaren is lezen en schrijven een van mijn hobby’s geworden. Vooral als ik de juiste mensen weet te raken met de woorden die geschreven zijn voor een webpagina, gedicht,  product of service waar ze bewust of onbewust naar op zoek zijn.

Als woorden eenmaal geschreven of gesproken zijn heeft het op dat moment een bepaalde waarde. Die waarde aan kennis en woordspeling wil ik omzetten naar een bepaald doel. Persoonlijk heeft het me bewust gemaakt van het belang van de etymologie van woorden, vindbaarheid, zinsopbouw en tekststructuur.

Tegenwoordig leeft de mens in een eeuw met vele technologische ontwikkelingen op verschillende gebieden. Taal verandert door de eeuwen heen en dat betekent ook dat er op een creatieve manier gekeken moet worden naar het schrijven ervan.

Als tekstschrijver ben ik me bewust van deze constante veranderingen en speel ik met mijn ervaring in op de boodschap die jij wilt delen, neem contact op met mij Ramon Copywriting. Gegevens staan onderaan de pagina.

“Mensen onthouden niet precies wat je schrijft, maar hoe je het schrijft”

Startup Foto
Zoeken