Zoek jij als zelfstandige ondernemer meer inspiratie, kennisdeling of een groter netwerk?

Voor jonge zelfstandige jonge ondernemers kan het lastig zijn om scherp te blijven. Geïnspireerd vanuit boeken als ‘The Secret, Think and Grow Rich en Your First 100 Million’ ben ik sinds 2015 gekozen als één van de 50 Junior Masterminds aan de Mastermind Academy van Michael Pilarczyk oud radio 538 DJ en succesvol zakenman.

Vind je het moeilijk om persoonlijk een doelstelling te formuleren en een stappenplan te maken?

In 2019 heb ik samen met mijn team van TEDxYouth@Nijmegen met succes één van de business mentoren van Michael Pilarczyk (1 Trillion Dollar Man) Daniel Steven Peña Sr. naar Nederland uitgenodigd om op 22 mei 2019 een TEDx Talk te geven. Deze kennis, kunde en ervaringen van hun als mentoren en mijn eigen leerprocessen neem ik mee in het geven van deze Masterclass Mindset. Die voor mijzelf bewijs zijn dat er veel meer mogelijk is dan men denkt! Ik werk met mensen die zich 100% inzetten. Doe jij dat ook?

Specialisaties

  • Bewust en onderbewustzijn
  • Vormgeven doelstellingen
  • Praktisch stappenplan
  • Uitbreiding netwerk
mindset

Wat nog meer?

Deze Masterclass Mindset kan gegeven worden in groepsverband of individueel. Afhankelijk van de situatie wordt de masterclass erop aangepast. Tijdens ons eerste gesprek gaan we kijken welke manier van communicatie, structuur en kennisdeling het beste past.

Lees hier enkele > Blogs.

Contact me via > LinkedIn.

Interesse of vragen?

Maak een afspraak!
Zoeken