Zoek jij als zelfstandige ondernemer meer inspiratie, kennisdeling en professionalisering?

Voor zelfstandige ondernemers kan het lastig zijn om scherp te blijven, doelen te stellen, en tegelijkertijd uit te breiden.

Met de ‘Masterclass Mindset’ train ik jou om je bewust te maken van jouw talenten, wilskracht en professionaliteit om deze online en offline communicatief aan te scherpen en vorm te geven.

Met een netwerk van +5000 connecties, voldoende klanttevredenheid en professionele communicatievaardigheden deel ik mijn ervaringen, trainingen en kennis.

“De woorden die je gebruikt, is de werkelijkheid die je creëert”

‘Ooit gedacht aan het typen van jouw naam in Google?’

Kom ik jou tegen via Google? Dan heb je ook de verantwoordelijkheid om je digitale portfolio op orde te houden..

Wist je dat de meeste mensen niet weten welke informatie gedeeld word? Toch wel handig om te weten als klanten, recruiters of partners jou opzoeken..

Tijd om de regie in handen te nemen en ‘net als offline’ digitaal ook op een professionele manier jezelf te laten zien aan de wereld, want geloof me, dit scheelt je enorm veel uitleg als alles online te vinden is, en dus meer tijd voor jou..

Vind je het moeilijk om persoonlijk een doelstelling te formuleren en een stappenplan te maken?

Geïnspireerd vanuit boeken als ‘The Secret, Think and Grow Rich en Your First 100 Million’ ben ik sinds 2015 gekozen als één van de 50 Junior Masterminds aan de Mastermind Academy van Michael Pilarczyk oud radio 538 DJ en succesvol zakenman.

In 2019 heb ik samen met mijn team van TEDxYouth@Nijmegen met succes één van de business mentoren van Michael Pilarczyk (1 Trillion Dollar Man) Daniel Steven Peña Sr. naar Nederland uitgenodigd om op 22 mei 2019 een TEDx Talk te geven. Deze kennis, kunde en ervaringen van hun als mentoren en mijn eigen leerprocessen neem ik mee in het geven van deze Masterclass Mindset. Die voor mijzelf bewijs zijn dat er veel meer mogelijk is dan men denkt! Ik werk met mensen die zich 100% inzetten. Doe jij dat ook?

Voor vragen over de training ‘Masterclass Mindset’ neem contact met me op.

Specialisaties

  • Belang netwerken
  • Presenteren en pitchen
  • Professioneel ontwikkelen
  • Digitale vaardigheden
mindset

Wat nog meer?

Deze ‘Masterclass Mindset’ kan gegeven worden in groepsverband of individueel. Afhankelijk van de situatie wordt de masterclass erop aangepast. Tijdens ons eerste gesprek gaan we kijken welke manier van communicatie, structuur en kennisdeling het beste past.

Lees hier mijn > Blog.

Contact me via > LinkedIn.

Interesse of vragen?

Maak een afspraak!
Zoeken