Behoefte aan een persoonlijke begeleidig, creatieve brainstormsessie en begeleiding op het gebied van tekstschrijven, contentcreatie, social media of branding?

Ik help je en leer je graag bij met het realiseren van jouw doelstellingen door het gebruik van de juiste social kanalen, tools en vaardigheden die aansluiten op de resultaten die je wilt behalen.

Heb je als jonge ondernemer moeite met het plannen van een strategie?

Wij duiken samen de diepte in om online je communicatiemiddelen, vaardigheden en bereikbaarheid zo optimaal mogelijk te gebruiken. Hiermee gaan we  persoonlijk met elkaar in gesprek over jouw onderneming en personal branding, met als doel samen de juiste doelgerichte invalshoeken te vinden. Met andere woorden jij als ondernemer staat hierbij centraal om verder te komen.

Wij stellen een persoonlijk traject op na de hand van een gesprek, daarmee kunnen we samen bepalen wat onze doelen zullen zijn.

Specialisaties

  • Social media kanalen
  • Schrijven blogs
  • Contentplan maken
  • Branding tips & tricks
mentor

Wat nog meer?

Het online traject heeft een duur van 4 weken waarvan één creatieve brainstormsessie en drie sessies één-op-één begeleiding. Daarmee gaan we inhoudelijk in op de benoemde specialisaties. Met als conclusie; flexibel je doelen te kunnen behalen met een open-mindset.

Lees hier enkele > Blogs.

Contact me via > LinkedIn.

Interesse of vragen?

Maak een afspraak!
Zoeken